• Arc2 architectuur
  • Kebajastraat 41, 1336 NA Almere
  • 036 521 7770
  • info@bruggenarchitectuur.nl

Ontwerp

Arc2 architectuur ontwerpt brug en infrastructuur, de ultieme samensmelting tussen constructieve haalbaarheid en architectonische verschijningsvorm: BruggenArchitectuur.

Lees meer

Beeldkwaliteitsplannen

Naast fysieke kunstwerken ontwerpt Arc2 architectuur ook beeldkwaliteitsplannen voor verschillende opdrachtgevers waaronder gemeenten en provincies.

Lees meer

Masterplannen

Arc2 architectuur ontwerpt masterplannen voor complete tracé’s met een familie van kunstwerken, zoals bij de Greenportlane N295 voor de Floriade 2012 in Venlo. ​

Lees meer

Architectonische supervisie

Arc2 voert regelmatig de architectonische supervisie, zoals bij de Dreamportlane. Het doel van de supervisie is het bevorderen en bewaken van de architectonische kwaliteit van een specifieke ontwikkeling.

Lees meer

Design & Construct

Arc2 architectuur werkt met regelmaat in verschillende (tender)teamverbanden aan uiteenlopende projecten volgens Design & Construct (D&C).

Lees meer

Engineering

In samenwerking met onze partners kunnen wij naast het architectonisch ontwerp desgewenst ook het technisch ontwerp, constructieve berekeningen, besteksteksten en omgevingsvergunning verzorgen.

Lees meer

EMVI strategie

Arc2 architectuur vindt het een uitdaging om bij een EMVI-aanbesteding in nauwe samenwerking met de verschillende partners op zoek te gaan naar de juiste tenderstrategie.

Lees meer

Circulaire infrastructuur

Arc2 architectuur ontwerpt duurzame infrastructuur met toepassing van hergebruikte en biobased materialen (C2C): Circulaire infrastructuur.

Lees meer

3D-visualisaties

Naast het vervaardigen van 2D en 3D ontwerptekeningen is Arc2 architectuur gespecialiseerd in het verzorgen van 3D-visualisaties. De beelden completeren het overzichtswerk voor een overtuigend plan.

Lees meer